Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Nyholmgaard Vin

Jan og Dina Nyholmgaard har med et areal på 5 hektar Fyns største vingård, og de var Fyns første vinproducent til erhverv. Vingården blev etableret i 2007 og har modtaget mange udmærkelser og priser både nationalt og internationalt for deres vine. Deres mousserende vin, Festivo, vandt eksempelvis en medalje ved International Wine Challenge 2016 i London. Produktionen er baseret på mousserende vine, hvidvine, rosévine og hedvine fra egen vin- mark samt kirsebærvine og mousserende frugtvine på kirsebær og æbler fra lokale, fynske frugtavlere. Nyholmgaard Vin har som målsætning at fremstille kvalitetsvine, som kan udmærke sig, ikke bare i Danmark, men også i mere traditionsbundne vinlande. Deres fokusområde er på kvaliteten, så de kan stå inde for det, de kommer i flaskerne.

I 2008 blev vingårdens vineri opført og udstyret med moderne vinificeringsudstyr fra Italien, men efter høst, afstilkning og sortering, foretages vinificeringen på traditionel vis. Deres proces med ukrudtsbekæmpelse forgår dertil miljørigtigt. Alle processer, i forbindelse med fremstillingen af vingårdens vine, foregår således på vingården. På Nyholmgaard brænder de også selv alkohol til vingårdens hedvine, kirsebærvine og Pommeau, og etableringen af brænderiet er med til at sikre en konstant udvikling og fastholdelse af vinenes kvalitet

På gården finder du en hyggelig lille butik med hele udvalget af Nyholmgaard's vine.

Vingårdsbesøg med rundvisning og vinsmagning kan arrangeres efter aftale. Nyholmgaard Vin er en del af den fynske vinrute.

Nyholmgaard Vin er medlem af Smagen af Fyn. 

Åbningstider butik:
Torsdag: 16-19.

Nyholmgaard Vin
Mejerivejen 23
5290 Marslev
Telefon: 61 26 85 70 / 61 28 69 13
E-mail: mail@nyholmgaard-vin.dk

 www.nyholmgaard-vin.dk

 

 

 

 

Vores produkter