Find produkt eller producent

Vis alle produkter

Ost og æg

Hvis du leder efter fynsk rygeost, er du kommet til det rette sted. Det Fynske Spisekammer sælger selvfølgelig fynsk rygeost, da Fyn er kendt for sin fantastiske rygeost, som kan spores helt tilbage til 1830’erne. Rygeostene findes i forskellige smagsvarianter, og de kan også fås økologiske og med eller uden kommen.

Men "Øen i midten" har dog også mange andre gode oste at byde på. Herunder kan nævnes klassikere som "Fynbo" (inspireret af den hollandske Gouda), "Svenbo" (den danske emmentaler) og "Danablu" (dansk blåskimmel).
Fælles for al osten på Det Fynske Spisekammer er den høje kvalitet og den gode smag. Du finder alt til et solidt ostebord, hvor du helt sikkert kan finde noget for enhver smag.

Her finder du også økologiske æg fra Syrengården, hvor hønsene går frit på gården. 

Fynsk passion og godt håndværk

Fyn byder på flere moderne ostevarianter. Du kan både få røget cheddar, men du kan også finde rygeostbaserede ostecremer med eksempelvis chili blandt de fynskproducerede oste.

Ostene kommer fra stolte og lokale mejerier, og du kan tydeligt mærke den fynske passion og det gode håndværk, når du nyder en fynsk ost.

Læs mere